Hartelijk welkom in Wolhalla's webwinkel. Fijn dat u ons bezoekt!

Wolhalla is dé wolwebwinkel voor sokkenwol, kantgarens, haakkatoen, boeken en exclusieve patronen, waarmee u bijzondere, spannende, hippe of maffe creaties maakt. Onze garens met wol, katoen, zijde, bamboe, alpaca en kasjmier zijn een feest om mee te breien en verwennen u in elk seizoen!

Wolhalla heeft veel in huis voor liefhebbers van iets bijzonders op brei- en haakgebied. Wij specialiseren ons al vele jaren met passie in alle soorten sokkenwol zoals zelfstrepende, gemêleerde, multicolors, handgeverfde en prachtige uni's waarmee u geweldige sokken en/of andere creaties kunt maken.
Ook hebben wij een uitvoerige afdeling haakkatoen, een spannende collectie kantgarens (lace), een inspirerende afdeling breipatronen, brei- en haakboeken, brei- en haaknaalden, sjaalspelden, zolen voor hutsloffen en allerlei onmisbare handigheidjes.
Gratis patronen van Jo An op onze pagina Kadootjes
Kijk lekker rond in onze winkel, geniet van de wolletjes, kies uw favoriete kleur en één van onze exclusieve patronen of boeken en haal uw breipennen of haaknaald uit de kast! Want ... breien en haken is ontspannend en goed voor je ziel!

Wolhalla is er voor uw plezier en wij staan met net zoveel plezier voor u klaar!

view English pages