Hartelijk welkom in Wolhalla's webwinkel. Fijn dat je ons bezoekt!

Wolhalla is dé wolwebwinkel voor sokkenwol, kantgarens, haakkatoen, boeken en exclusieve patronen, waarmee je bijzondere, spannende, hippe of maffe creaties maakt. Onze garens met wol, katoen, zijde, bamboe, alpaca en kasjmier zijn een feest om mee te breien en verwennen je in elk seizoen!

Wolhalla heeft veel in huis voor liefhebbers van iets bijzonders op brei- en haakgebied. Wij specialiseren ons al vele jaren met passie in alle soorten sokkenwol zoals zelfstrepende, gemêleerde, multicolors, handgeverfde en prachtige uni's waarmee je geweldige sokken en/of andere creaties kunt maken.
Ook hebben wij een uitvoerige afdeling haakkatoen, een spannende collectie kantgarens (lace), inspirerende breipatronen, leuke brei- en haakboeken, brei- en haaknaalden, sjaalspelden, zolen voor hutsloffen en allerlei onmisbare handigheidjes.
Gratis patronen van Jo An op onze pagina Kadootjes
Kijk lekker rond in onze winkel, geniet van de wolletjes, kies je favoriete kleur en één van onze exclusieve patronen of boeken en haal je breipennen of haaknaald uit de kast! Want ... breien en haken is ontspannend en goed voor je ziel!

Wolhalla is er voor jouw plezier en wij staan met net zoveel plezier voor je klaar!

view English pages