22 juli: SURPRISE . . . ze zijn er al !

Mijn dag kan niet meer stuk, want hier is de tweede serie Regia Pairfect van Arne & Carlos!
Voor deze serie besloten onze vrienden om hun allereerste Regiakleuren van stal te halen. Met de nieuwe, qua kleur afgestemde boord-, hiel- en teenkleuren wordt de Noorse look perfect afgerond. En met het Pairfect systeem en de Easy Start brei je gegarandeerd twee dezelfde sokken.

En nog meer nieuwe Regiaatjes ... 4-draads Tweed Color en Denim Trend

Het fijne van Regia is, dat het echt altijd goed is! Dat bewijzen ook deze twee nieuwe collecties, wat mij betreft.
Het speciale karakter van Schots tweedgaren, met z'n kleine onregelmatigheden, soms benadrukt door de typische kleine gekleurde spikkels, wordt in Regia Tweed Color heel dicht benaderd. Het garen combineert fantastische kleureffecten met het specifieke uiterlijk van originele tweed. Met gratis Nederlandstalig patroon van Regia.
Van Bleached Blue tot Dark Denim. Voor iedere liefhebber van denim en jeans (en wie is dat niet?!) is Regia Denim Trend een geweldige collectie met trendy kleuren in denim mélange. Ook met gratis Nederlandstalig patroon van Regia
Tweed en denim is ook zó mooi met kabels! Ter inspiratie dit gratis (Engelstalige) toppatroon Saxony van Lisa Lloy.

14 juli: Lang Yarns 4-draads Super Soxx Speckles & Stripes met KZK

De nieuwste collectie Super Soxx Speckles & Stripes heeft subtiele spikkels en strepen met steeds een naturelkleurige achtergrond. Lang is altijd verrassend en leuk! Met Korte Zomer Korting van € 6,95 voor € 6,25 tot vrijdag 21 juli!

13 juli: Innovatieve wolvrije Hot Socks Emotion!

Voor iedereen die - om wat voor reden dan ook - wolvrije sokken wil breien heeft Firma Gründl - na veel onderzoek en tests - dit innovatieve en bijzondere wolvrije sokkengaren gelanceerd.
Hot Socks Emotion is verrassend zacht, huidvriendelijk en luchtig en heeft een lichte glans. Het bestaat uit totaal 10 heel dunne draden die dubbel worden getwijnd: 2 x 5 draden, waarbij 1 van deze 5 draden licht elastisch is. Toch noem je het garen "4-draads" vanwege de verhouding looplengte/gewicht.

Ik heb vier bevriende breisters en haaksters om een reactie gevraagd, want Wolhalla gaat natuurlijk ook niet over één nacht ijs als het om sokkengaren gaat! Vooral niet als dat een garen is met 93% polyacryl! Op de banderol had ik de samenstelling wel even afgeplakt!
Ze waren later alle vier oprecht verbaasd over die samenstelling en aangenaam verrast over de kwaliteit en eigenschappen, terwijl je de meesten toch wel echt 'yarnsnobs' mag noemen.
Wat ons betreft is dit een topper onder de wolvrije sokkengarens!

13 juli: Lana Grossa 4-draads Meilenweit Americano en Santa Fe

Ik vind het steeds weer een feest om nieuwe collecties Meilenweit op de plank te leggen! De wolletjes voelen heerlijk aan en de kleuren zijn om te smullen.
Americano heeft zes verschillende, krachtige kleurcombinaties waar je spontaan blij van wordt.
Santa Fe is een collectie om verliefd op te worden! Een draad met 'tweedy' effect in zinderende kleurstellingen. Je breit er prachtige sokken van, maar een gehaakte omslagdoek wordt vast ook super!

7 juli: Borgo de' Pazzi Magic Kette met KZK

Net als je denkt dat we alles wel gezien hebben qua sokkengaren, komt er toch weer iets nieuws.
Magic Kette is opgemaakt als streng. Alleen is het geen draad, maar een smalle, gebreide sliert! Je hoeft geen bol te maken, want je ontrafelt eenvoudigweg een stukje en kunt dan beginnen. Zo simpel is het!
Er zijn zeven kleurcombinaties. Succes met het kiezen van jouw favoriet! Bekijk de video met uitleg HIER!
Met Korte Zomer Korting van € 10,95 voor € 9,75 tot vrijdag 14 juli!

7 juli: nieuwe kleuren handgemaakte Zwitserse shawlpinnen

Uit Zwitserland kregen we een leuke zending binnen van onze populaire, handgemaakte shawlpinnen. Ideaal voor het sluiten van een omslagdoek of zomaar op een muts of baret. Maar liefst 16 kleuren hebben we voor je op de plank kunnen leggen!
Ook de ongekleurde houten shawlpinnen zijn weer aangevuld. Vooral de palmwood exemplaren met hun puur natuur 'tijgerprintjes' vind ik zo bijzonder!

21 juni: Rellana 4-dr. Herbstzauber en 6-dr. Winterwald

Op de langste (en warme!) dag van het jaar heb ik deze twee heerlijke Rellana collecties in de webwinkel gezet.
Bonte 4-draads Herbstzauber is echt een feestje om mee te breien. Gezellige sokken voor het hele gezin bijvoorbeeld. Of wanten. Of een baret.
De bijzonder goed uitgebalanceerde kleuren van 6-draads Winterwald geven je vast ook veel breiplezier. Van gedekt tot uitbundig, dus voor elk wat wils. En je maakt er knuffelzachte, warme sokken van voor de frissere dagen die onafwendbaar weer gaan komen.

14 juni: Opal Adventskalender 2017 kan gereserveerd worden (nog 3)

Op de jaarlijkse vakbeurs in Keulen heb ik bij verschillende buitenlandse groothandels nog enkele exemplaren van de praktisch uitverkochte Opal Adventskalender 2017 bij elkaar kunnen sprokkelen! En dat is fijn, want hij is echt heel erg leuk! Je kunt hem vanaf vandaag reserveren en vanaf 1 december vier weken lang genieten van:
  • de Opal Adventsbox 2017 in sprookjesboek kerstsfeer,
  • 24 nieuwe kleurrijke mini's van 15 gram (totaal 360 gram Opal 4-draads),
  • 24 nieuwe kerstbanderoles,
  • brei-inspiratie bij Opal Sockenwolle.
We sturen jouw gereserveerde en vooruitbetaalde kalenderboek midden/eind september naar je toe.

2 juni: Lang Yarns Super Soxx "Cotton Stretch 2017"

Als je van streepjes houdt, zit je met deze zomerse collectie met katoen helemaal goed. De kleurcombinaties van Super Soxx Cotton Stretch 2017 zijn om te smullen. Laat het mooie weer nog maar een tijdje duren!

18 mei: Lana Grossa Meilenweit "Twister"

Een fijne aanvulling op ons assortiment Lana Grossa sokkengarens is 4-draads Meilenweit Twister met een eenvoudig streeppatroon in mooie kleurcombinaties. Als altijd een zachte en toch stevige mix van 80% wol met 20% polyamide.

5 mei: Nieuw bij Wolhalla - Durable Coral!

Ze stonden al een tijdje aangekondigd en hier zijn ze dan! De prachtige haak- en breikatoentjes Durable Coral!
Durable Coral haak- en breikatoen is al meer dan 30 jaar populair en momenteel in 65 kleuren verkrijgbaar.
Het zachte garen is ideaal voor woonaccessoires, (baby)kleding en speelgoed.
Zoals bijvoorbeeld de poppen met accessoires van Jean Greenhowe, van wie wij alle boeken hebben!
Kom je er even niet uit? Misschien kunnen wij je helpen met je breiprobleem of -vraag.
Je kunt Jo An bellen tijdens kantooruren op 0573 - 459 524. Samen vinden we vast wel een oplossing!